KLOOSTERSTRAAT 14 - 2830 Willebroek
Tel.: 03 201 53 14
Contacteer ons!
contact
Draag zorg voor uzelf, begin bij onze huidverzorgingsproducten

De verzorgingsproducten van It Works zullen u verbazen

Beautykenner Gunindi Habibe uit Willebroek stelt u graag voor aan de baanbrekende verzorgingsproducten van It Works. De nieuwste hype die nu komt overgewaaid uit Hollywood en opvallende resultaten teweegbrengt!

Maak kennis met topproducten zoals de BodyWrap: een wrap die u rond uw middel aanbrengt en alle afvalstoffen en gifstoffen vernietigt. Hij verstevigt de huid, maakt komaf met cellulitis en laat de huid er mooier uitzien. Daarnaast hebben we nog tal van andere producten voor gezicht en lichaam zoals de Defining Gel, Facial Wrap en Repair Age. Stuk voor stuk verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op ingenieuze methodes om uw huid te herstellen. Kom meer te weten over onze volledige schoonheidsverzorgingslijn op www.myitworks.com.

Naast de producten van It Works vertegenwoordigen wij ook het beauty- en gezondheidsmerk Jeunesse.

Wil u een bestelling plaatsen? U kan de door u geselecteerde producten bij ons afhalen in Willebroek of wij kunnen ze ook per post versturen.

Wil u zelf verdeler worden van deze schoonheidsproducten en mensen helpen om zich beter in hun vel te voelen? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Wij helpen u graag meteen voort.

Clikc+